Read our story


Ono kad u Svetu Nedelju dovodimo “vuka s Wall streeta”

U najluđoj noći u godini u Svetoj Nedelji sprema se genijalan ‘all inclusive’ tulum na temu ‘Vuk s Wall Street-a’! Organizatori su se na facebook eventu prisjetili dočeka ove godine koji je također bio organiziran u Sportskom centru Sveta Nedelja:

Godina se bliži kraju, nadamo se da Vam je bila uspješna na svim područjima! Zajedno smo ušli u Novu 2017. godinu, na najbolji mogući način, a sada godinu stariji, bolji i kreativniji, pripremili smo Vam vrhunski tulum o kojem će se dugo govoriti! Za 2017. smo zaželjeli da bude odlična i da nam donese sreće, veselja i zabave, kao što je i bilo! Za 2018. imamo slične želje uz još više zabave, veselja, a ovog puta i novaca! Kako bismo to i dobili, pripremili smo Vam genijalan tulum na temu ‘Vuk s Wall Streeta.’

Raznim događanjima sve bogatiji Sportski Centar Sveta Nedelja, smješten na ‘zapadnim vratima’ grada Zagreba, u blizini silaska s autoceste, u kojem se i druge godine za redom organizira odličan događaj povodom najluđe noći u godini, gdje će se posjetiteljima u ‘all inclusive’ paketu ponuditi vrhunski glazbeni program te odlična ponudu hrane i pića za koju je i ove godine zadužen CATERING LOBARIS! Inicijator ovog događanja je vrijedna, mlada i kreativna ekipa iz agencije MAINSTREAM SUPPORT koja preko godine organizira oko 200 evenata različitog tematskog i sadržajnog karaktera.

Program će se odvijati na dva floora! Tamburaški sastav Colapis, mladi i zgodni dečki iz karlovačkog kraja svojom će svirkom ovaj svetonedeljski doček učiniti vrhunskim. Njima će se na pozornici pridružiti i dvojica mladih dj-eva: DJ Đuka i DJ Doza.

Goste očekuje i vrhunska produkcija, hostese i više puta spomenuti ‘The Wolf of Wall Street Party Show’!

Ulaznice u prodaju kreću od 20. studenog, a sve informacije o kupnji i o ostalim pojedinostima potražite na facebook eventu ovog spektakularnog dočeka: http://bit.ly/2iL4ytD .