Read our story


Proslavimo zajedno Perin rođendan

Kad smo osmišljavali arhitekturu naše web stranice u nacrtu nam je na jednom od prvih mjesta bio ‘blog’! Odluka je tako i pala! MainstreamSupport na svojoj stranici ima blog, a u 2018. nismo napisali još niti jedan! Ne zbog naše nemarnosti, već zbog iščekivanja trenutka kada ćemo objaviti nešto na obostrano zadovoljstvo. Svi vi koji nas pratite znate da je iza nas uspješno organiziran ‘Doček Nove 2018. u Svetoj Nedelji’ kojem je domaćin bio popularni Fort Apache Event House, od kojeg već u ovoj godini očekujemo mnoge lijepe stvari. U planu su organizacije raznih događanja, poslovnih evenata, privatnih žurki, tematskih vjenčanja i mnogih drugih stvari, jer taj prostor istinski ‘može podnijeti’ razno razne želje, i nama kao organizatorima pruža neograničene mogućnosti.

No pustimo to sada na stranu! Razlog zbog kojeg vam se ovim putem obraćamo je događaj s kojim temeljito najavljujemo ovu 2018. godinu, za koju smo odlučili, bez imalo lažne skromnosti, da mora biti uspješna! Hoće li biti ovisi isključivo o nama i mi smo toga svjesni, pa javno objavljivanje visoko postavljenih ciljeva nikako ne može biti loše, može nas samo motivirati u potpunosti, a vjerujemo da se i vi s time slažete.

Prvi veći event u 2018. godini u našoj režiji je koncert koji će popularna Opća Opasnost održati u zagrebačkom klubu Roko, i to 09.02.2018.!  Bend će publici predstaviti presjek hitova i dugogodišnje karijere, tijekom koje su objavili pet studijskih albuma i nekoliko kompilacija. Posljednji singl “Kriva si” bend je objavio prošle godine, a ističu kako intenzivno rade na novim pjesmama koje bi svjetlo dana trebale ugledati ubrzo.

“Nakon godinu dana smo ponovno u Zagrebu, što je ‘Općoj Opasnosti’ velika čast. Eto nas opet, prođe godina, ali se veselimo ponovnom susretu s ljudima koji vole što radimo. Poziv svima u Roko 9. veljače i ponovno druženje uz rock’n’roll”, rekao je frontman Pero Galić za mnogobrojne medije koji su do sad prenijeli vijest o ovom koncertu!

“Uzalud sunce sja”, “Jednom kad noć”, “Treba mi nešto jače od sna”, “Doktore”, “Opća Opasnost”, “Pobjego sam”, “Za svaku tvoju suzu”, samo su neke od pjesama u kojima će zagrebačka publika ponovno moći uživati u cjelovečernjem nastupu jednog od najpopularnijih domaćih bendova.

Drago nam je što će i veliki naš prijatelj, popularni DJ Tonino biti dio ove koncertne priče. S njim smo zajedno odrastali i drago nam je da će baš on svoje glazbeno znanje, odnosno poznavanje glazbe u globalu prenijeti na publiku, u vjerujemo prepunom Roku.

Drago nam je da je koncert baš u clubu Roko! Odlična vlasnička struktura i općenita strategija ovog kluba motivacija su nam u mnogim našim akcijama. Biti više od 20 godina ‘bez greške’ na sceni nije lako, ali ovaj najpopularniji studentski klub u Hrvatskoj je to više puta dokazao i uspio.

Opća Opasnost je posebna priča. Ovi sjajni momci, vrhunski glazbenici iz Županje više su nas puta očarali. Nekoliko naših ‘zajedničkih koncerata’ je uspješno odrađeno. S veseljem se prisjećamo koncerata u Strmcu, Oroslavju, Samoboru… U nekim od ovih mjesta bili smo i više puta zajedno!

Oni, mi i njihova odlična publika koja nas svakog puta zadivi. Bilo bi grijeh kazati da i mi sami po sebi nismo fanovi ovih županjskih rokera. Često se u našem uredu ‘zaori’ neka od njihovih pjesama koje s guštom volimo slušati. Kao što ste u naslovu vidjeli, 09.02.2018. ćemo u Zagrebu imati priliku i proslaviti rođendan popularnog Pere Galića, vrhunskog vokaliste i odličnog čovjeka i prijatelja. Rijetko tko u Hrvatskoj može otpjevati što Pero može, a vjerujemo da će nas na svoj rođendan iznenaditi s još nečim. Vjerujemo da nije do sad slavio rođendan ni na jednom zagrebačkom koncertu, zato smo sigurni da će ova koncerta epizoda ispuniti i više od očekivanja.

Ali prije nego smo odabrali temu ovog bloga, htjeli smo se mi kao persone, odnosno kao tvrtka, mlada agencija zahvaliti i osnivaču, šefu, gitaristu i prije svega, odličnom čovjeku i prijatelju Slavenu Žižanoviću – Žiži. Mi nismo s njim odrastali, malo smo mlađi, ali imali smo sreću upoznati ovog čovjeka na početku naše agencijske karijere. Dok su nas pojedinci za savjete tražili neke ‘novčanice’ koje nismo imali, i to za pokoji savjet ili kontakt, ovaj čovjek nam je pomagao uvijek koliko je mogao. Njegovi savjeti i informacije bile su nam jako značajne. To nam se najpozitivniji način urezalo ‘pod kožu’ i cijenit ćemo njega i ovaj band zauvijek. Jako smo mu(im) zahvalni na tome! Pamtimo sad već mnoge anegdote o osnivaču Opće Opasnosti, ali spomenut ćemo jednu gdje smo cijelu ekipu Opće Opasnosti, predvođenu Žižom upoznali u nekom drugom svijetlu, u radnim hlačama, čizmama i rukavicama, kada su stali ‘na prvu liniju’ obrane njihove Županje i njihovog kraja od katastrofalnih poplava koje su prije nekoliko godina zadesile Slavoniju. Imali smo priliku doći tamo (došli smo malo prekasno), ali ovi ljudi su nas ugostili, pokazali kako da pomognemo i da ispunimo svoju potrebu u pomoći Slavoniji. Oni su danima dežurali, punili vreće i branili nasipe kako bi njihov kraj bio sačuvan. To su velike ljudske vrijednosti i drago nam je da smo i tada nešto POZITIVNO, barem djelomično radili baš s njima.

Radili smo do sada mnogobrojne koncerte, ali da nas tisuću puta okrenete naopačke i pitate nas s kim nam je najdraže raditi – reći ćemo Opća Opasnost. Ovaj band, vjerovatno takav izrastao pod ‘očinskom palicom’ njihovog osnivača Žiže djeluje, odnosno je – skroman, dobar, susretljiv. Ova ekipa ne glumi neke lažne zvijezde, ne želi se gurati u prostor koji im ne pripada. Njihov prostor je onaj kojeg stvara njihova publika, oni žele biti uvijek blizu njih i za njih stvarati nešto što će zauvijek ostati – a to je njihova glazba. Vjerujemo da ćemo u Roku svi zajedno uživati u bezvremenskim hitovima Opće Opasnosti!

I jedno organizatorsko upozorenje za kraj – NABAVITE SVOJE ULAZNICE NA VRIJEME!

Ulaznice možete nabaviti na sljedećim mjestima:

Club Roko (Jarunska 5, Zagreb)

Rockmark (Berislavićeva 13, Zagreb)

MB (Školska 18, Strmec)

Sportski Centar Sveta Nedelja (Franje Tuđmana 8, Sveta Nedelja)

Špiro (Bistranska 4, Donja Bistra)