Work with us


Event management

What we do

About event management


Upravljanje događanjima u velikoj se mjeri razlikuje od uobičajenog poslovnog upravljanja. Većina menadžera može si dopustiti pogreške i iz njih učiti. Uspješni organizatori događanja shvaćaju da su za planiranje ovih skupih i često jedinstvenih događanja potrebne posebne vještine. Kad organizirate neko događanje morate znati puno više nego kad ga samo promatrate. MainstreamSupport za Vas osigurava nesmetan tijek događanja, svodi rizike na najmanju moguću mjeru i maksimalno povećava zadovoljstvo publike. Kontaktirajte nas ovdje kako bi vaše događanje postalo dio 'mainstreama'!

MainstreamSupport prati sve nove društvene trendove i na tome temeljimo koncepte događanja za naše klijente.

Corporate events organisation

CORPORATE EVENTS ORGANISATION

Promidžbena događanja moraju biti nezaboravna kako bi ostvarila svoj cilj, a to je diferencijacija određenog proizvoda od konkurentskih proizvoda.

Tourist events organisation

TOURIST EVENTS ORGANISATION

Naše iskustvo temeljeno na realiziranim projektima daje nam za pravo da od istih preuzmemo organizaciju cijeloukupnih događanja ili nekih segmenata istih.

Music events

MUSIC EVENTS

Jedni smo od rijetkih koji nude cjeloukupnu uslugu projekta, organizacije koncerata i različitih glazbenih događanja bilo gdje na području Hrvatske.

Private events

PRIVATE EVENTS

Prepustite organizaciju svojih privatnih događanja profesionalcima. Nemojte brinuti o stolovima, stolnjacima, stolicama, cvijeću, ukrasima, glazbi, šatorima, cateringu, pozivnicama i ostalome.

Wedding planning

WEDDING PLANNING

Vjenčanja više nisu što su nekad bila. I ona postaju dio 'mainstreama' i upravo zbog tog razloga smo sigurni da će naša ekipa na najvišem mogućem kreativnom i operativnom nivou zadovoljiti sve vaše potrebe.

Event equipment dealing

EVENT EQUIPMENT DEALING

Ako ste u potrazi za odličnim cateringom, nabavkom pića ili nečim drugim, dovoljno je da kontaktirate nekog iz naše ekipe. MainstreamSupport je okupio ekipu koja obožava ovaj posao i spremna je na rad u bilo kojem trenutku.

Sports events

EVENT EQUIPMENT DEALING

Ako ste u potrazi za odličnim cateringom, nabavkom pića ili nečim drugim, dovoljno je da kontaktirate nekog iz naše ekipe. MainstreamSupport je okupio ekipu koja obožava ovaj posao i spremna je na rad u bilo kojem trenutku.

Festivals

FESTIVALS

MainstreamSupport u vlastitom aranžmanu projektira niz festivala, a naša ekipa spremna je surađivati s drugim ekipama kako bi krajnji proizvod bio što bolji. Ukoliko su festivali vaš životni izbor, ne preostaje vam ništa drugo nego kontaktirati nas.

Beloved events

BELOVED EVENT

Svakom eventu, radilo se o onome za tisuće ljudi ili privatnom samo za jednu osobu, pristupamo jednako profesionalno.

CORPORATE EVENTS

Na promidžbena događanja obično se troše velika sredstva i upriličuje ih se na vrlo visokoj razini. Najčešće se radi o lansiranju novih proizvoda. Promidžbena događanja moraju biti nezaboravna kako bi ostvarila svoj cilj, a to je diferencijacija određenog proizvoda od konkurentskih proizvoda. Publiku na promidžbenom događanju može činiti prodajno osoblje, poput putnih agenata koji će određeno putovanje preporučiti svojim klijentima ili potencijalnim kupcima. Uobičajeno je na ovakva događanja pozvati i medije što znači da su i učinak i rizik veći. Uspjeh je neobično važan, pa ako ste primjetili da su vaša korporativna događanja ili nastupi na sajmovima oslabili, odnosno nisu uspješni kao prije, vjerojatno je došlo vrijeme da uvedete neke promjene. Prepustite se našoj ekipi i vratite uspješnost svojim događanjima. Svakako bi korporativnim događanjima pridodali i interna događanja koja su vrlo bitna za motivaciju među vašim zaposlenicima. Česta su interna korporativna događanja koju tvrtke organiziraju krajem godine, a mi bismo svakako preporučili i razne varijante 'teambuildinga' koje smo spremni organizirati za vašu tvrtku i zaposlenike.

TOURIST EVENTS

MainstreamSupport surađuje s mnogim turističkim zajednicama, odnosno jedinicama lokalne samouprave. Naše iskustvo temeljeno na realiziranim projektima daje nam za pravo da od istih preuzmemo organizaciju cijeloukupnih događanja ili nekih segmenata istih. Na području Hrvatske odradili smo u istom aranžmanu preko stotinjak manifestacija, a izdvojili bismo sljedeće: 'Chill-Grill', 'Samobor Open Air', 'Dani grada Oroslavja', 'Špirijada' i mnogi drugi. Transparentnost, profesionalnost i efikasnost dovoljni su atributi da našu agenciju angažirate u organizaciji vaše turističke manifestacije. U naš cijeloukupni aranžman uključene su sve stavke i to po principu 'From set up to cleanup'. Model 'ključ u ruke' može se primijeniti i u organizaciji događanja, a prvi korak po tom pitanju je da nas kontaktirate.

MUSIC EVENTS

Zabavnim događanjima svojstveno je da privlače veliki broj posjetitelja. Koncerti mogu biti iznimno isplativi u financijskom smislu, ali mogu stvoriti i velike financijske probleme ako prodaja karata nije uspješna. Trenutak puštanja u prodaju, kao i cijena ulaznica, kritični su elementi koji utječu na financijski rezultat takvih događanja. MainstreamSupport do sada je organizirao preko 1000 različitih glazbenih događanja. Iskustvo smo skupljali iz raznih perspektiva, bilo to perspektiva glazbenika ili ona krajnjeg korisnika. Jedni smo od rijetkih koji nude cjeloukupnu uslugu projekta, organizacije koncerata i različitih glazbenih događanja bilo gdje na području Hrvatske. Povjerite organizaciju svog glazbenog događanja ekipi s velikim iskustvom..

PRIVATE EVENTS

Dječji rođendani, rođendani, proslave mature, obljetnice braka, vjenčanja, klasične fešte ili nešto sasvim treće često ljudima zadaje glavobolju. Svjesni smo toga jer organizacija događanja nosi sa sobom mnoštvo problema. Prepustite organizaciju svojih privatnih događanja profesionalcima. Nemojte brinuti o stolovima, stolnjacima, stolicama, cvijeću, ukrasima, glazbi, šatorima, cateringu, pozivnicama i ostalome. Angažirajte našu ekipu koja će za Vas osmisliti vaš privatni događaj i provesti ga od ideje do konačne realizacije.

WEDDING PLANNING

Planiranje vjenčanja postalo je jedna od zanimljivijih usluga organizacije događaja. Vjenčanja više nisu što su nekad bila. I ona postaju dio 'mainstreama' i upravo zbog tog razloga smo sigurni da će naša ekipa na najvišem mogućem kreativnom i operativnom nivou zadovoljiti sve vaše potrebe. Ukoliko ste razmišljali o angažmanu 'weddingplannera' za vaše vjenčanje, na pravom ste mjestu. Pogotovo ako Vaše vjenčanje nije zamišljeno na običan tradicionalan način. Najprije nas kontaktirajte, a onda će naše zajedničke kreativne ideje postati stvarnost.

SPORTS EVENTS

Sportska događanja održavaju se u svim mjestima, gradovima, pokrajinama i državama u zemlji te privlače vrhunske sportaše iz cijelog svijeta. MainstreamSupport će za vaš sportski klub ili udrugu osmisliti sportske događaje koji će biti u skladu s ciljevima i misijom vaše zajednice. Naša preporuka je da svi sportski klubovi na sasvim drugačiji način počnu promatrati marketing i organizaciju događanja. Potencijali koje sport pruža su ogromni, ali na području Hrvatske, prije svega, jako slabo iskorišteni. Organizacija kvalitetnih sportskih događanja iziskuje znatan napor organizacijskog tima. No, ukoliko sve stvari nisu postavljene na 'svoje pravo mjesto' organizacijski tim gubi vrijeme radeći u neznanju. Kako bi izbjegli takve situacije, i svome sportskom kolektivu pružili dodanu vrijednost, predlažemo da nas kontaktirate. Naše iskustvo i profesionalnost uz vašu ljubav prema sportu i sportskim događanjima donijet će odlične rezultate.

FESTIVALS

Gastronomski festivali, odnosno festivali jela i vina sve su popularniji te pružaju mogućnost nekoj regiji da predstavi svoje proizvode. Manji gradovi privlače veliku pozornost svojim festivalima jela i vina. Mnoge regije u kojima se proizvodi vino imaju svoje festivale, često u kombinaciji s glazbenim događanjima. Vjerske svetkovine također spadaju u tu kategoriju, dok američka multikulturalna zajednica pruža mnoge prilike za širok raspon festivala. Također, u ovu kategoriju spadaju i višednevna događanja bazirana na glazbenoj tematici. Festivali se 'ne rađaju' preko noći, njih treba graditi od temelja. MainstreamSupport u vlastitom aranžmanu projektira niz festivala, a naša ekipa spremna je surađivati s drugim ekipama kako bi krajnji proizvod bio što bolji. Ukoliko su festivali vaš životni izbor, ne preostaje vam ništa drugo nego kontaktirati nas.

EQUIPMENT DEALING

Bez logistike teško je zamisliti organizaciju događanja bilo koje vrste. Ukoliko ste u potrazi za bilo kojim segmentom opreme, kontaktirajte nas. Pozornice, razglasi, rasvjete, pokretne kuhinje, roštilji, frižideri, agregati, strujna oprema i kablovi, ugositeljske prikolice, šatori, pagode, podovi, tepisi ili nešto sasvim deseto – MainstreamSupport vam stoji na raspolaganju. Svakako, ako ste u potrazi za odličnim cateringom, nabavkom pića ili nečim drugim, dovoljno je da kontaktirate nekog iz naše ekipe. MainstreamSupport je okupio ekipu koja obožava ovaj posao i spremna je na rad u bilo kojem trenutku.

Would you like to have

BELOVED EVENT


Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing Lorem Ipsum passages, and more recently with desktop publishing software like Aldus PageMaker including versions of Lorem Ipsum.

Advert
Social
Content
Development
Creativity
Beloved