Work with us


Music management

What we do

About music management


Put glazbenika je težak, naporan i financijski vrlo zahtjevan. Mainstream Support je agencija koja godinama uspješno surađuje s izvođačima iz Hrvatske i regije. Modernija vremena donijela su mnoge promjene u glazbenoj industriji. Praćenjem i edukacijom prema svim zahtjevima koje moderno glazbeno tržišta iziskuje, specijalizirali smo se u području 'music managementa'. Surađivali smo s mnogo glazbenih imena od kojih bi izdvojili sljedeće: Ivan Zak, Opća Opasnost, Miroslav Škoro, Bosutski Bećari, Begini, Amir Kazić Leo, Maja Šuput, OSDS, Kumovi, TBF, Lidija Bačić, Grupa Vigor, Mate Bulić i mnogi drugi.

Naša tvrtka specijalizirana je za rad s glazbenicima, od početnog savjetovanja, kreative, do provedbe ideje u dijela. Surađujemo s mnogim autorima i producentima i izdavačkim kućama iz Hrvatske i regije. Glazba je specifična i vrlo slična brandu kao pojmu, iz razloga što krajnji uspjeh ovisi u velikom postotku o izazvanim emocijama kod krajnjih korisnika, a to je publika, odnosno slušatelji. Savjetovanja, kreativa, booking, odnosi s javnošću, produkcija, digitalni marketing – to je samo mali dio onoga što Mainstream Support radi za Vas, kako bi vaš glazbeni uspjeh postao realan i održiv

Music management

MUSIC BRAND DEVELOPMENT

'MBD' se skup svih usluga koje su glazbenicima potrebne da bi stigli do konačnog cilja, koji se definira uspjehom i prepoznatljivošću kod targetirane publike.

Booking

BOOKING

Uspješna višegodišnja suradnja s mnogim turističkim zajednicama, manjim jedinicama lokalne samouprave, klubovima, agencijama, manjim ugostiteljskim subjektima, privatnim osobama, Mainstream Support svrstava u agencije s ogromnim iskustvom na području samog bookinga glazbenika.

Public relations

PUBLIC RELATIONS

Mainstream Support ima veliko iskustvo na ovom području koje je stekao surađujući s niz renomiranih glazbenih imena iz ove regije.

Digital development

DIGITAL

Mainstream Support nudi usluge digitalnog marketinga u svim segmentima. Izrada web stranica, izrada društvenih mreža, content marketing, SEO, oglašavanje samo su mali dio onoga što mi možemo učiniti za Vas. Naravno u glazbi se pojam 'digital' veže i uz samu produkciju pjesama i snimanja video spotova.

Our artists

OUR ARTISTS

Mainstream Support surađivao je kroz svoju kratku povijest s mnogim izvođačima. Svakom glazbenom izvođaču pristupamo prije svega individualno.

Beloved artists

BELOVED ARTISTS

Kao i u svakom segmentu našeg poslovanja trudimo se stvarati 'mainstream'. Ovaj pojam dolazi iz 'glazbenog svijeta' pa smo sigurni da znate što želimo reći.

Music band development

Izgradnja glazbenog branda definira se na različite načine. Mi ju definiramo kao osnovnu stavku u strategiji svakog glazbenog subjekta koji ozbiljno, odnosno profesionalno želi prionuti glazbenom životu. 'MBD' je jedna umjetničko-poslovna priča koja ima svoj početak i strateške ciljeve. Glazbeni svijet je opasno promatrati iz perspektive profesionalnog izvođača na staromodan način. Istina je da uspjeh u konačnici ovisi isključivo u hitu/pjesmi, a isti taj uvelike pomaže u brzini stvaranja glazbenog branda. Ali bez 'supporta' i mnogi potencijalni hitovi odlaze u zaborav prerano. 'MBD' se skup svih usluga koje su glazbenicima potrebne da bi stigli do konačnog cilja, koji se definira uspjehom i prepoznatljivošću kod targetirane publike.

MORE

Booking

Uspješna višegodišnja suradnja s mnogim turističkim zajednicama, manjim jedinicama lokalne samouprave, klubovima, agencijama, manjim ugostiteljskim subjektima, privatnim osobama, Mainstream Support svrstava u agencije s ogromnim iskustvom na području samog bookinga glazbenika. Više od nekoliko 1000 koncerata i organiziranih nastupa daju nam za pravo da izvođačima, ali i posrednicima, te krajnjim korisnicima omogućimo sigurnost i ogromne mogućnosti kad je u pitanju booking izvođača. Za sve informacije kontaktirajte nas.

Public relations

Odnosi s javnošću složena su djelatnost čija je svrha određivanje strategije, planiranje, ispitivanje i unapređivanje slike ili reputacije koju koju organizacija, pojedinac, institucija, ustanova, udruga ili trgovačko društvo imaju ili bi trebala imati u javnosti. Profesionalni glazbeni svijet odavno je prepoznao potrebu za angažiranjem pojedinaca ili agencija osposobljenih znanjima i vještinama nužnim za uspješno i svekoliko komuniciranje s javnošću i medijima te za složene komunikacijske i druge aktivnosti i vještine potrebne za razvoj i unapređivanje poslovanja glazbenog subjekta i njegove reputacije na tržištu. Mainstream Support ima veliko iskustvo na ovom području koje je stekao surađujući s niz renomiranih glazbenih imena iz ove regije.

Digital

Modernija vremena donijela su mnoge promjene u glazbenoj industriji. Korijen riječi 'digital' pronašao se u mnogim definicijama raznih segmenata koje glazbeni svijet u današnjem vremenu potražuje. Od digitalnog marketinga, do digitalne produkcije i sličnog. Digitalni marketing svakako je bitan u glazbenom svijetu. Mainstream Support nudi usluge digitalnog marketinga u svim segmentima. Izrada web stranica, izrada društvenih mreža, content marketing, SEO, oglašavanje samo su mali dio onoga što mi možemo učiniti za Vas. Naravno u glazbi se pojam 'digital' veže i uz samu produkciju pjesama i snimanja video spotova. Obratite nam se s potpunim povjerenjem.

Our artists

Mainstream Support surađivao je kroz svoju kratku povijest s mnogim izvođačima. Svakom glazbenom izvođaču pristupamo prije svega individualno. Radilo se o organizaciji nastupa, PR-u, digitalnim kampanjama ili nekom drugom segmentu naših usluga do sada smo surađivali sa sljedećim izvođačima: Ivan Zak, Opća Opasnost, Miroslav Škoro, Begini, OSDS, Mate Bulić, Maja Šuput, Bosutski Bećari, Amir Kazić Leo, Mejaši, TS Vranac, Barabe, Nives Celzius, Lidija Bačić, Lana Jurčević, Ivan Stapić, Kumovi, Pirati, Boss Band, Grupa Mystic, Grupa Pandora, GEA, All Stars, Grupa Loco, Skoro Frajeri, Najbolji hrvatski tamburaši, TBF, Marko Vukes, Grupa Joy, Ivan Šebalj, Grupa VIgor, Tamburaški sastav Fijaker, Beatta Band, TS Bolji Život, Jasmin Stavros, Slavonske Lole, Grupa Mystic, Kristijan Rahimovski, Berny, Tamburaši za dušu, Grupa Motiv, Smooth Band i mnogi drugi.

Do you wanna be a

Beloved artist


Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing Lorem Ipsum passages, and more recently with desktop publishing software like Aldus PageMaker including versions of Lorem Ipsum.

Advert
Social
Content
Development
Creativity
Beloved