Read more


O Nama

MainstreamSupport je mlada agencija čije je središte u Svetoj Nedelji – vrlo razvijenom gradiću koji se smjestio zapadno od Zagreba. Svoju poslovnu priču razvijamo u tri područja, a to su BRAND DEVELOPMENT, EVENT MANAGEMENT i MUSIC MANAGEMENT. Svima je jasno da se u današnje vrijeme teško pozicionirati na tržištu bez raznih kombinacija marketinških aktivnosti. Velika poduzeća odavno su shvatila tu potreba i zaposlili su, odnosno angažirali, razne agencije koje brinu o tom segmentu poslovanja koji je mjerljiv isključivo po koeficjentima uspješnosti realiziranih projekata.

Mi smatramo i vjerujemo u to da svaka tvrtka može postati MAINSTREAM u svojoj branši. Uz našu podršku put do tog cilja je zagarantiran.

MainstreamSupport je mislio i na manje i srednje poslovne subjekte. Pripremili smo za njih niz paketa u kojima se mogu pronaći i upoznati s ovom uslugom koja u konačnici donosi pozitivne rezultate. Strateškim planiranjima u kojima je glavna stavka rast poslovanja neophodna je 'marketinška injekcija', bez obzira na to radi li se o velikim, srednjim ili malim poduzećima. Kombinacija BRAND DEVELOPMENTA i EVENT MANAGEMENTA svakako je preporučljiva u poduzetničkom svijetu. Tako MainstreamSupport nudi marketinške pakete za različite branše u poslovnom svijetu. U današnjem svijetu teško je povećati poslovne rezultate u turističkom, proizvodnom ili pak u trgovačkom sektoru ako se ne donese jasna strategija marketinškog poslovanja i ulaganja u njega.

MainstreamSupport je prije svega svjestan svoje uloge na tržištu. Kreativne osnove prije svega i pametno analizirana oglašivačka politika daju nam za pravo da našim klijentima nudimo sigurna obećanja i odlične rezultate. Kombinacijom digitalnog i tradicionalnog marketinga svakom svom klijentu možemo pružiti od minimalnih do maksimalnih usluga koje su potrebite za njegovu stabilnost i rast na tržištu.

MainstreamSupport godinama radi na području MUSIC MANAGEMENTA te ostvaruje odlične rezultate. Gdje god uspjeh ovisi o konstantnom radu, ulaganju i uspjehu povezanom s emocijama kod krajnjih korisnika, naša agencija je idealan izbor.

Prije svega, osnovni cilj suradnje s našim klijentima je u što bržem roku postati njihov potpuni SUPPORT od povjerenja u poslovnim područjima koja su im potrebna za konstantan rast i prisutnost na tržištu. Osnovno pravilo je svakom klijentu pružiti maksimum i biti njegova realna DODATNA VRIJEDNOST poštujući strategiju njegovog poslovanja!

Brand development


Online advertising

ONLINE ADVERTISING

Internet oglašavanje idealno je za tvrtke s nacionalnim ili međunarodnim ciljnim tržištem i velikim distribucijskim mogućnostima.

Social media

SOCIAL MEDIA

Naše usluge marketinga za društvene medije pomažu Vašoj tvrtki da razvije svijest o robnoj marki, odnosima i prometu na webu.

Content marketing

CONTENT MARKETING

Content marketing usko je povezan sa SEO uslugama, te link building kampanjama koje su neizostavni dio svake content marketing i SEO kampanje.

Development

DEVELOPMENT

Vaš brand je vaša priča – potpuna slika o tome tko ste, što radite i kako to radite.

Creativity

CREATIVITY

Kreativa simbolizira svaki brand, ona ga vizualizira i krajnjem korisniku daje prvobitne informacije o proizvodu, brandu ili usluzi.

Web design

WEB DESIGN

Vaš web ogledalo je Vaše tvrtke. Obratite nam se s potpunim povjerenjem.

Event managment


Corporate events organisation

CORPORATE EVENTS ORGANISATION

Promidžbena događanja moraju biti nezaboravna kako bi ostvarila svoj cilj, a to je diferencijacija određenog proizvoda od konkurentskih proizvoda.

Tourist events organisation

TOURIST EVENTS ORGANISATION

Naše iskustvo temeljeno na realiziranim projektima daje nam za pravo da od istih preuzmemo organizaciju cijeloukupnih događanja ili nekih segmenata istih.

Music events

MUSIC EVENTS

Jedni smo od rijetkih koji nude cjeloukupnu uslugu projekta, organizacije koncerata i različitih glazbenih događanja bilo gdje na području Hrvatske.

Private events

PRIVATE EVENTS

Prepustite organizaciju svojih privatnih događanja profesionalcima. Nemojte brinuti o stolovima, stolnjacima, stolicama, cvijeću, ukrasima, glazbi, šatorima, cateringu, pozivnicama i ostalome.

Wedding planning

WEDDING PLANNING

Vjenčanja više nisu što su nekad bila. I ona postaju dio 'mainstreama' i upravo zbog tog razloga smo sigurni da će naša ekipa na najvišem mogućem kreativnom i operativnom nivou zadovoljiti sve vaše potrebe.

Event equipment dealing

EVENT EQUIPMENT DEALING

Ako ste u potrazi za odličnim cateringom, nabavkom pića ili nečim drugim, dovoljno je da kontaktirate nekog iz naše ekipe. MainstreamSupport je okupio ekipu koja obožava ovaj posao i spremna je na rad u bilo kojem trenutku.

Sports events

SPORTS EVENTS

MainstreamSupport će za vaš sportski klub ili udrugu osmisliti sportske događaje koji će biti u skladu s ciljevima i misijom vaše zajednice.

Festivals

FESTIVALS

MainstreamSupport u vlastitom aranžmanu projektira niz festivala, a naša ekipa spremna je surađivati s drugim ekipama kako bi krajnji proizvod bio što bolji. Ukoliko su festivali vaš životni izbor, ne preostaje vam ništa drugo nego kontaktirati nas.

Beloved events

BELOVED EVENT

Svakom eventu, radilo se o onome za tisuće ljudi ili privatnom samo za jednu osobu, pristupamo jednako profesionalno.

Music managment


Music management

MUSIC BRAND DEVELOPMENT

'MBD' se skup svih usluga koje su glazbenicima potrebne da bi stigli do konačnog cilja, koji se definira uspjehom i prepoznatljivošću kod targetirane publike.

Booking

BOOKING

Uspješna višegodišnja suradnja s mnogim turističkim zajednicama, manjim jedinicama lokalne samouprave, klubovima, agencijama, manjim ugostiteljskim subjektima, privatnim osobama, Mainstream Support svrstava u agencije s ogromnim iskustvom na području samog bookinga glazbenika.

Public relations

PUBLIC RELATIONS

Mainstream Support ima veliko iskustvo na ovom području koje je stekao surađujući s niz renomiranih glazbenih imena iz ove regije.

Digital development

DIGITAL

Mainstream Support nudi usluge digitalnog marketinga u svim segmentima. Izrada web stranica, izrada društvenih mreža, content marketing, SEO, oglašavanje samo su mali dio onoga što mi možemo učiniti za Vas. Naravno u glazbi se pojam 'digital' veže i uz samu produkciju pjesama i snimanja video spotova.

Our artists

OUR ARTISTS

Mainstream Support surađivao je kroz svoju kratku povijest s mnogim izvođačima. Svakom glazbenom izvođaču pristupamo prije svega individualno.

Beloved artists

BELOVED ARTISTS

Kao i u svakom segmentu našeg poslovanja trudimo se stvarati 'mainstream'. Ovaj pojam dolazi iz 'glazbenog svijeta' pa smo sigurni da znate što želimo reći.

OUR MISSION

Misija agencije MainstreamSupport jest osigurati najviše standarde kvalitete u svom poslovanju prema partnerima te pružiti najbolju dodatnu vrijednost istima vodeći se načelima konkurentnosti i društvene odgovornosti.

Our mission
Our vision

OUR VISION

Postati referentna i prepoznatljiva agencija na području Republike Hrvatske i šire regije čiji projekti će u konačnici kod krajnjih korisnika izazvati pozitivne emocije i reakcije, a klijentima pružati odlične poslovne rezultate.